2011-05-20 15:33:10• hírek • Szatmár.ro

Kommunikációs tréning indul

Szülő-gyermek kommunikációs tréning indul a szatmárnémeti Kismamaklub szervezésében.

A tréning gyakorlati jellegű, és célja olyan hatékony technikák elsajátítása, melyek alkalmazása során a szülők érzékenyebbé válhatnak gyermekeik érzései iránt, segíthetnek nekik kifejezni azokat, valamint segíthetnek gyermekeiknek önállóbbá és együttműködőbbé válni. Mindemellett a szülők megtanulhatják kifejezni nemtetszésüket anélkül, hogy bántóak legyenek.

A tréning május 24-án, kedd délután 17 órától veszi kezdetét a Wolfenbüttel utca 36 szám alatti székhelyen. A találkozások kétheti rendszerességgel kerülnek megrendezésre. A tréning időtartalma előreláthatólag nyolc alkalom. A foglalkozás szülőnek szól, a gyermekek jelenléte nem kötelező. Nem csak az anyukákat, hanem az apukákat is szívesen várják az alkalmakra.

A kommunikációs tréning foglalkozásai egymásra épülnek, ezért fontos lenne, ha a jelentkezők mindegyik foglalkozáson részt vennének. Jelentkezni a krajlakinga@yahoo.de e-mailcímen lehet. A levélben szerepeljen a jelentkező neve, a gyermeke életkora, valamint az, hogy egyedül vagy párjával kíván-e részt venni a foglalkozásokon. A helyek száma korlátozott.

Jelentkezési határidő: május 24, kedd 12 óra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: